Wace hjälper parkeringsinnehavare att hyra ut platser som inte används. Förhyrda platser, företagsparkeringar och boendeparkeringar kan alla bli tillgängliga i appen. Dyra, underutnyttjade platser kan nu betala sig själva genom att vara i tjänst när de inte behövs.

Bilförarna får ett ökat antal tillgängliga parkeringsplatser och kan lätt att köra direkt dit det finns en ledig plats. Men det går inte bara snabbare och smidigare att parkera. Genom att betala i appen behöver inte föraren skaka fram mynt eller fumla med kort. Dessutom slipper den som parkerat bekymra sig om parkeringsböter, utan betalar för den tid bilen står.

"Verkligen bra att kunna hyra parkering i förväg och veta vart jag ska ist för att åka runt och leta" - Marja (via Facebook)

Visst är det bra att fler parkeringsplatser blir tillgängliga för alla. Det blir många timmar som sparas och kronor som tjänas.

Men genom att använda Wace mår miljön också bättre. Att köra sakta varv efter varv i stadstrafik sliter inte bara på bilen. Det släpper också ut större mängd farliga avgaser, eftersom bilens reningssystem inte kan ta hand om dem vid lägre hastigheter.

Upp till 30% av all stadstrafik består av bilister som letar parkeringsplats. Wace har som mål att inom 5 år kunna minska trafiken i städer med 10%. Det kommer miljön tacka oss alla för.

Få gratis tillgång till Wace

Se direkt var det finns lediga parkeringar med Wace kostnadsfria app. Om du vill kan du även använda appen för att hyra ut din egen parkeringsplats de tider den inte behövs.

Se direkt var det finns lediga parkeringar!

Beta-versionen av Wace lanserades under juli 2018. Bolaget har sitt säte i Örebro och består av ett engagerat gäng företagare, programmerare och designers med lång erfarenhet som gått samman för att göra parkerandet mer effektivt.

“Det är galet hur många parkeringsplatser som inte används fullt ut – ofta på bästa läget i stan! De dyra platserna står tomma medan bilisterna tvingas slösa tid på att cirkla runt och leta plats. Den ineffektiviteten vill vi ta bort.” – Rickard Gustavsson, Wace

Parkeringar har länge varit ineffektiva.

Det är slut på det nu.

TOP