Har ditt område parkeringsbrist?

Hyr ut era parkeringar när ni inte behöver dem! Är kund- eller personalparkeringen tom nattetid? Hyr ut en eller flera P-platser på kvällar, nätter och helger till boende i närområdet.

Behöver ni någon extra P-plats då och då under kontorstid? Se direkt i appen var en av era grannar har en ledig P-plats och boka den.

Varför använda Wace?

Tjäna pengar på er parkering

Har ni en P-plats som inte används så mycket för tillfället eller som är ledig då och då? Med Wace kan ni enkelt tjäna pengar på parkeringen när den ändå inte används. Sänk era parkeringskostnader — eller gör kanske till och med en vinst.

Spar tid — kör direkt till en ledig P-plats

Släpp oron över att bli försenad till ett viktigt möte bara för att det är svårt att parkera. Med Wace ser du direkt var det finns en ledig plats. Checka in och slipp tänka på parkeringsböter eller springa ut för att förlänga parkeringstiden. När du är klar checkar du lätt ut.

Hela parkeringslösningen i en enda app

Ni får kvittona samlade på ett ställe, kan lätt fakturera kostnader på en kund, och ser enkelt hur era P-platser används. Wace gör allt för att administrationen ska bli så smidig som möjligt.

Få gratis tillgång till Wace

Se direkt var det finns lediga parkeringar med Wace kostnadsfria app. Hyr ut en eller flera P-platser de tider de inte behövs.

Ladda ner din app - gratis

"Verkligen bra att kunna hyra parkering i förväg och veta vart jag ska ist för att åka runt och leta" - Marja (via Facebook)

Få gratis tillgång till Wace

Se direkt var det finns lediga parkeringar med Wace kostnadsfria app. Hyr ut en eller flera P-platser de tider de inte behövs.

Se direkt var det finns lediga parkeringar!

TOP