Wace skiljer sig markant från andra parkeringsmöjligheter

Med Wace får du parkera på parkeringsplatser som annars är förbjudna — privata, förhyrda och till och med företagens parkeringsplatser. Hyr dem en timme när du handlar eller ett par dygn medan du besöker vänner.

Lanouar Boufaied
I mitt jobb som plattsättare använder jag Wace före alla andra alternativ så jag kan boka en parkering innan jag kommit fram. Ser fram emot den dag alla inser fördelen med att hyra ut sina parkeringar när de jobbar!

Varför ska du välja Wace?

Spara tid - varje gång

Det tar i snitt 5-15 minuter för en bilförare att parkera. Nu slipper du köra runt i hopp om att hitta en parkering — åk istället direkt till din bokade P-plats.

Aldrig mer parkeringsböter

Checka in så är P-platsen din fram till att du checkar ut. Du slipper springa ut för att förlänga tiden och behöver inte oroa dig för att få böter.

Få tillgång till de dolda parkeringarna

Alla känner till de vanliga parkeringsområdena. Men de andra platserna som står tomma? Nu kan du enkelt parkera där, så länge de är anslutna genom Wace.

Få 50 kr i startpott

Se direkt var det finns lediga parkeringar när du är ute och kör. Hyr ut din egen parkeringsplats de tider den ändå inte används.

Ladda ned Wace till mobilen

Så enkelt hyr du parkeringsplats

Välj område

Sök parkering genom att ange gatuadress eller område, klicka på kartan eller söka bland dina sparade platser.

Jämför tillgängliga alternativ

Jämför enkelt priser, läge och typ av plats för att hitta den parkering som passar dig bäst. Kanske behöver du en extra stor plats eller en laddstolpe till elbilen?

Checka in på din parkering

När du checkar in på en plats så blir platsen din, oavsett om du är där än eller inte. När du är klar checkar du ut och avslutar därmed debiteringen — du betalar bara för den tid du vill att platsen ska vara din.

Frågor och svar

Ja, du kan välja en ledig P-plats och checka in på den innan du kommit till platsen. Du kan också välja att checka in först när du kommer till P-platsen, med risk för att någon annan hunnit ta den.

När du har valt den parkeringsplats du vill checka in på så trycker du “Parkera” och sedan "Godkänn". Då gäller din incheckning omedelbart och du börjar nu debiteras.

Du ser direkt i appen på vilken vilken adress din P-plats finns. Vill du bli guidad direkt till platsen? När du checkat in så kan du välja mellan att navigera dit med Waze eller Google Maps, så blir du guidad direkt dit.

Du öppnar appen Wace, väljer “Pågående parkeringar”, väljer rätt parkering, och trycker på knappen “Checka ut”. Wace app bekräftar nu att du checkats ut och berättar hur mycket parkeringen kostat.

Du kan välja att betala genom att ange dina kortuppgifter och betala varje gång du checkar ut. Om du även hyr ut en plats kan intäkterna från uthyrningen läggas till din pott att använda när du själv hyr en plats.

Nej, du betalar ingen års- eller månadsavgift för att använda Wace. Du betalar heller inga extra avgifter utöver parkeringsavgiften. Wace får istället en del av den parkeringsavgift du som användare betalar till uthyraren.

Du får då checka ut och betala för den tid du varit incheckad.

För varje parkering du gör kan du markera om det är privat eller i tjänsten. Om parkeringen sker i tjänsten kan du även ange en referens, till exempel kundnamn, så att du vet hur du ska fakturera kostnaden.

Har du någon fråga som inte fick svar? Kontakta oss gärna via mejl info@wace.se eller telefon 010-209 16 80 så vi kan hjälpa till.

Få 50 kr i startpott

Se direkt var det finns lediga parkeringar när du är ute och kör. Hyr ut din egen parkeringsplats de tider den ändå inte används.

Ladda ned Wace till mobilen

TOP