Wace skiljer sig markant från andra parkeringsmöjligheter

Med Wace får du parkera på parkeringsplatser som annars är förbjudna, privata, förhyrda och till och med företags parkeringsplatser.

Varför ska du välja Wace?

Spara tid - varje gång

Det tar i snitt 5-15 minuter för en bilförare att parkera. Nu slipper du köra runt i hopp om att hitta en parkering - åk istället direkt dit din parkeringsplats finns.

Aldrig mer parkeringsböter

När du checkar in är parkeringsplatsen din fram till att du checkar ut. Du slipper springa ut för att förlänga tiden och behöver inte oroa dig för att få böter.

Få tillgång till de dolda parkeringarna

Alla känner till de vanliga parkeringsområdena. Men de andra platserna som står tomma? Nu kan du enkelt ta en av dem, så länge de är anslutna genom Wace.

"Verkligen bra att kunna hyra parkering i förväg och veta vart jag ska ist för att åka runt och leta" - Marja (via Facebook)

Få gratis tillgång till Wace

Se direkt var det finns lediga parkeringar med Wace kostnadsfria app. Om du vill kan du även använda appen för att hyra ut din egen parkeringsplats de tider den inte behövs.

Så enkelt hyr du parkeringsplats

Välj område

Sök parkering genom att ange gatuadress eller område, klicka på kartan eller söka bland dina sparade platser.

Jämför tillgängliga alternativ

Jämför enkelt priser, läge och typ av plats för att hitta den parkering som passar dig bäst. Kanske behöver du en extra stor plats eller kunna ladda elbilen?

Checka in på din parkering

När du checkar in på en plats så blir platsen din. När du är klar checkar du ut och avslutar därmed debiteringen - betala bara för den tid du vill att platsen ska vara din.

Frågor och svar

Funktionen att kunna boka ett visst datum kommer snart. I nuläget kan du se vilka platser som finns tillgängliga när du behöver dem och välja om du vill börja hyra platsen genast och därmed reservera den, eller betala först när du kommer dit (med risk att någon annan hunnit ta den).

När du har valt den parkeringsplats du vill checka in på så trycker du “checka in”. Då gäller din check in omedelbart och du börjar nu debiteras.

Du öppnar appen Wace, markerar “Pågående check in” och trycker “checka ut”. Wace app bekräftar nu att du checkats ut och berättar hur mycket parkeringen kostat.

Du kan välja att betala genom att ange dina kortuppgifter och betala varje gång du checkar ut, eller genom att betala in en pott till ditt konto. Om du även hyr ut en plats kan intäkterna från uthyrningen läggas till din pott att använda när du själv hyr en plats.

Du betalar ingen års- eller månadsavgift för att använda Wace. Du betalar heller inga extra avgifter utöver parkeringsavgiften. Wace får istället en del av den parkeringsavgift du som användare betalar till uthyraren.

Du får då checka ut och betala för den tid du varit incheckad.

För varje parkering du gör kan du markera om det är privat eller i tjänsten. Om parkeringen sker i tjänsten kan du även ange en referens, till exempel kundnamn, så att du vet hur du ska fakturera kostnaden.

Har du någon fråga som inte fick svar? Kontakta oss gärna via mejl info@wace.se eller telefon 010-209 16 80 så vi kan hjälpa till.

Se direkt var det finns lediga parkeringar!

TOP